QUEM Identiteit Makers

Werk

Momenteel zijn wij goed op weg met het realiseren van onze eigen identiteit en website. Ook voor ons geldt, dit is geen sprint, maar een marathon. We willen het goed doen en dat kost dus tijd. Tot die tijd kan je ons werk bekijken via Instagram en Facebook. Zo zie je toch een beetje wat wij allemaal kunnen en wie onze opdrachtgevers zijn.

Wij maken Dordt

Wij maken Dordt

In opdracht van de Gemeente Dordrecht hebben wij het beeldmerk voor de campagne ‘Wij maken Dordt’ ontworpen. Dit beeldmerk wordt de komende jaren ingezet op locaties waar wordt gewerkt aan het verbeteren van de stad, in woorden van de gemeente: “Dordrecht is een aantrekkelijke en vitale stad. De stad mag dan 800 jaar oud zijn, zij bruist van het leven. De komende jaren bouwen we verder aan onze stad. We maken haar toekomstbestendig.”

De komende jaren zal deze campagne steeds zichtbaarder worden in de stad Dordrecht… als Dordts ontwerpbureau een project om trots op te zijn.

Bekijk meer werk

Gold Dry Vodka Six Pack - Joel Beukers

Gold Dry Vodka

GOUD! Dat was de opdracht bij het realiseren van deze Gold Dry Vodka fles. Voor Joel Beukers bedachten wij een fles die 100% aansluit bij zijn motto: Ga voor GOUD!

Bekijk case

VISTA Willemstad

VISTA Willemstad

Restaurant VISTA Willemstad is het perfecte voorbeeld waar grafisch ontwerp, identiteit en projectinrichting elkaar hand-in-hand gaan.

Bekijk case

QUEM Identiteit Makers

Wie?   /   Wat?   /   Waarom?