QUEM Identiteit Makers

Reclame
bureau
Dordrecht

Wij zijn QUEM, een Dordts ontwerp- en reclamebureau voor identiteit en merkbeleving. Bedenken, ontwerpen en realiseren is wat wij dagelijks doen. Spelen met kleuren, vormen, letters en pixels… daar worden wij blij van.

Reclamebureau Dordrecht - Bedenken

Ontwerp- en Reclamebureau

QUEM Identiteit Makers is een reclamebureau uit Dordrecht. Met een ervaren team van professionals zijn wij in 2012 onder deze naam gestart. QUEM wordt in het Latijn vaak gebruikt voor het woord ‘wie’. En dat gebruiken wij ook in onze aanpak. Wij stellen altijd eerst de vraag: Wie ben je? Hier start het traject voor het bedenken, ontwerpen en realiseren van een unieke identiteit die zorgt voor de ultieme merkbeleving.

Reclamebureau Dordrecht - Ontwerpen

Uit Dordt hey!

Jazeker! Wij komen uit Dordt hey! En daar zijn we trots op ook. Eilandbewoners, Schapenkopen, Dordtenaren… dat is wie we zijn. Als lokale speler en Dordts reclamebureau kennen wij de regio, de mentaliteit van de Dordtenaar en de ondernemers uit de Drechtsteden. Wij zijn lokaal betrokken bij sponsorevenementen en lid van diverse businessclubs. Op deze manier weten wij wat er speelt en houden we contact met stad.

Reclamebureau Dordrecht - Realiseren

Ontwerp en productie

Wij ontwerpen en produceren huisstijlen en websites die aansluiten bij de identiteit en cultuur van de organisatie. De uitspraak ‘Support Your Local’ is voor ons van groot belang en daarom werken wij samen met leveranciers en specialisten uit de omgeving. Wij kunnen zelf niet printen, drukken en plakken, maar beschikken wel over en betrouwbaar netwerk van grafische experts. Of het nu gaat om traditioneel drukwerk of innovatieve App-ontwikkeling, QUEM zorgt voor de realisatie.

Reclamebureau Dordrecht - Beleving

Dordrecht en omstreken

Als reclamebureau worden wij graag geïnspireerd door onze omgeving. Daarom hebben wij gekozen voor een unieke locatie in Dordrecht: het skatepark onder de spoorbrug naar Zwijndrecht. Je kan ons vinden in het centrum van Dordrecht met uitzicht op het water en het drukste verkeerspunt van Nederland. Dit is de plek die bij ons past: innovatief, creatief en altijd in beweging.

QUEM Identiteit Makers - Reclamebureau Dordrecht

Contact

QUEM Identiteit Makers
Kromhout 19, 3311 RE Dordrecht
Telefoon: 078 30 30 470

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over QUEM? Laat dan je gegevens achter en we bel je terug… zeker te weten!

QUEM Identiteit Makers

Wie?   /   Wat?   /   Waarom?