Zoekmachinemarketing

Optimalisatie, SEO en AdWords

Zodra een website is gerealiseerd staat de volgende uitdaging alweer te wachten; namelijk goede posities behalen binnen zoekmachines zodat uw website ook goed gevonden wordt. Wij adviseren en ondersteunen u bij het schrijven van teksten en het beheren van uw content. Nummer 1 posities kunnen wij niet garanderen, maar vermelding op de eerste pagina is zeker ons gezamelijk doel.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wat is zoekmachinemarketing?

Zoekmachinemarketing begint met gevonden worden. Wij hebben als doel om bedrijven te helpen online succesvol zaken te doen. Op internet actief zijn betekent gevonden worden. Meer dan 90% van de zoekers in Nederland maakt gebruik van Google. De focus in elk zoekmachinemarketing-traject ligt dan ook op Google. Uw website moet zo hoog mogelijk eindigen in de zoekresultaten. En daarvan zijn er 2 soorten: betaalde en gratis zoekresultaten.

Quèm New Media is een bewezen expert op het gebied van zoekmachine marketing en Google Adwords. Wij werken momenteel voor een groot aantal verschillende klanten en werken ook samen met diverse experts en bedrijven op het gebied van zoekmachine marketing en SEO.

Hoe gaan wij te werk?

Wij geloven in het delen van kennis. Het is ons doel om 75% van de optimalisatie zelf uit te voeren in samenwerking met de klant. Denk hierbij aan het schrijven van SEO teksten, plaatsen van waardevolle content zoals afbeeldingen en links, implementeren van meta-data, het doorvoeren van een goede call-to-action strategie en het ontwikkelen van landingspages. Dit zijn allemaal tijdrovende taken, maar wel taken die u kunt leren. Zodra de eerste fase is doorgevoerd schuift een van onze experts aan tafel voor de laatste fase.

Waarom deze werkwijze? Uit onze ervaring blijkt dat 25% van de kosten zitten in de eerste fase (de eerste 75%) en 75% van de kosten in de tweede fase (de laatste 25%).

Wat doen onze experts?

Zoekmachine marketing via AdWords (betaalde zoekresultaten)

Zoekmachines zijn een eerste levensbehoefte geworden. Als een potentiële klant naar uw product of dienst zoekt, is het van belang dat uw site zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten. Door te adverteren met Google Adwords halen we meer gericht verkeer naar uw website. Bezoekers die op zoek zijn naar uw producten. Onze experts zetten een efficiënte en effectieve Adwords-campagne voor u op. Zo scoort u goed in de betaalde zoekresultaten.

Zoekmachine optimalisatie via SEO (gratis zoekresultaten)

Hoog scoren in de gratis zoekresultaten betekent dat u gratis verkeer naar uw website haalt. Onze specialisten optimaliseren uw website hiervoor. De techniek achter uw website wordt uitvoerig bekeken. We bepalen hoe we de broncode kunnen verbeteren en kijken ook naar de opbouw en structuur van uw site. Als we alle belangrijke factoren hebben bestudeerd, brengen we u een duidelijk advies uit of voeren de optimalisatie voor u uit. We richten ons op het resultaat: uw website hoger in de gratis zoekresultaten krijgen.

Conversie optimalisatie

Door middel van conversie optimalisatie vergroten we het aantal conversies. Bezoekers op uw website krijgen alleen is niet genoeg. U wilt dat ze een aankoop doen, zich inschrijven op een nieuwsbrief of een contactformulier invullen. Kortom, het draait om conversie. Verschillende testen bieden uitkomst. Door de resultaten te analyseren, bepalen we op welke punten we uw website kunnen verbeteren. De verbeteringen zorgen voor meer converterende bezoekers.

Online marketing volledig uitbesteden?

Dat kan! We nemen alle online marketing activiteiten voor onze rekening. Met onze gedegen aanpak haalt u meer uit uw website, terwijl u zich bezighoudt met uw core business. Want dat is waarin u zich gespecialiseerd heeft. Dat onze aanpak werkt, blijkt uit de vele klanten waarvoor we reeds gewerkt hebben.

Wilt u mee weten over zoekmachine marketing? Of bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.