Servicecontract & Fair Use Helpdesk

QUÈM biedt professionele hostingdiensten aan. Dit houdt in dat wij naast websitehosting en domeinnaamregistratie ook de back-up van uw website verzorgen en u gebruik kunt maken van onze ondersteunende diensten.

Professionele hostingdiensten

QUÈM biedt professionele hostingdiensten aan. Hieronder verstaan wij het adviseren, begeleiden en integreren van hosting en alles wat daar bij komt kijken. Daarnaast kunt u ook gewoon uw domeinnaam en hostingpakket bij ons registreren. Wij zijn geen standaard Service Provider, maar richten ons vooral op het ontzorgen.

Servicecontract

Indien u een website of applicatie door ons laat ontwikkelen is het verhuizen van al uw domeinen en hosting geen verplichting. U kunt al uw hostingdiensten gewoon onderbrengen bij uw huidige leverancier. Uiteraard kunt u uw hosting en domeinnaamregistratie ook bij ons onderbrengen, wel zo makkelijk.

Alle Servicecontracten bestaan uit een database back-up om de 3 dagen en een wekelijkse file back up, inclusief de fysieke hosting en een licentie van het CMS. Afhankelijk van de grootte van de website wordt het Servicecontract aangepast. U heeft al een Servicecontract vanaf € 25,- per maand.

Fair Use Helpdesk

Indien u gebruik maakt van onze standaard Fair Use Helpdesk garanderen wij reactie binnen 1 werkdag en ondersteunen wij bij kleine correcties en content management (websitebeheer) en is uw website altijd up-to-date. Voor grote en omvangrijke websites (zoals webshop en communities) bieden wij ook een uitgebreide Fair Use Helpdesk aan. Binnen dit pakket bieden wij volledige ontzorging en ondersteunen wij u bij het plaatsen van afbeeldingen, artikelen en implementatie van zoekmachineoptomalisatie.

  • Fair Use Helpdesk Standard: per maand € 85,00
  • Fair Use Helpdesk Premium: per maand € 250,00

Heeft u interesse in een Servicecontract of Fair Use Helpdesk? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.