Digitale nieuwsbrief

Een digitale nieuwsbrief is een onmisbaar communicatiemiddel voor uw organisatie als het gaat om het verspreiden van nieuws en actualiteiten met betrekking tot uw bedrijf, mensen, producten en diensten. De kracht van een goede nieuwsbrief is dat hij ook daadwerkelijk wordt gelezen door uw doelgroep. En daar kunnen wij u bij helpen. Bij QUÈM bent u aan het juiste adres als het gaat om het ontwerpen, ontwikkelen en effectief versturen van digitale nieuwsbrieven.

QUÈM Nieuwsbrief Campagne

QUÈM is een officiële reseller van het product Campaign Monitor. Wij adviseren het gebruik van dit platform omdat deze applicatie geen technische beperkingen kent (soort platform) en geen ontwikkel-kosten met zich meebrengen. Op de lange termijn is dit kostenbesparend, omdat de applicatie binnen ieder type CMS (Content Management Systeem) kan worden geïmplementeerd en hierdoor onafhankelijk is van de ontwikkel-omgeving en/of ontwikkelaar (technische partner).

Wat kost het?

U heeft al een digitale nieuwsbrief en implementatie vanaf € 85,-. Daarnaast zijn de vaste kosten voor het versturen zeer interessant.

Voorbeeld: Indien u een nieuwsbrief verstuurd naar 1.000 ontvangers betaalt u € 5,00 + € 20,00 en betaalt u effectief € 25,- per verzonden nieuwsbrief.

Welke opties bieden wij aan?

Afhankelijk van uw type bedrijf en het aantal nieuwsbrieven dat u per week, maand of jaar gaat versturen kunt u kiezen uit de onderstaand optie:

Custom Campagne:


Basic Campagne


Unlimited Campagne

Betaalwijze

Geen idee welke optie het beste bij u past? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Doelgericht een nieuwsbrief versturen

Zorg er voor dat u altijd een goede nieuwsbrief opstelt die uw doelgroep aanspreekt. Geef uw doelgroep de mogelijkheid om aan te geven waar ze in geïnteresseerd zijn zodat uw nieuwsbrief ook gelezen wordt. Daarnaast is niet alleen de inhoud van de nieuwsbrief veel bepalend, maar ook het uiterlijk: het design. Wij kunnen u hierbij helpen, van begin tot eind. Zo denken wij met u mee over de inhoud (incentives), het tijdstip van verzenden en de overige mogelijkheden.


Onder het inrichten en beheren van een Professionele Nieuwsbrief Campagne valt:

Kosten: € 385,- (éénmalig)

Uitgebreide statistieken

Het is natuurlijk fijn om te weten of uw nieuwsbrief ook wordt gelezen. Middels uitgebreid statistieken kunt u zien waar én wanneer uw geadresseerden de nieuwsbrief wel of niet openen. Door deze informatie naukeurig te analyseren kan de volgende campagne nog beter op de doelgroep worden afgestemd.

Overzicht met uitgebreide statistieken van de gestuurde nieuwsbrief.

Referenties

Voor diverse klanten hebben wij reeds een campagne opgezet. Klik op de onderstaande links voor een online weergave.

Betalingen en vaste kosten

Voor het gebruik van de Nieuwsbrief Campagne moeten creditcard- en betalingsgegevens worden ingevoerd. Wij zullen een Beheerders-account voor u aanmaken die het mogelijk maakt de betalingsgegevens in te voeren. Deze zijn niet zichtbaar voor ons. U kunt ook op factuur betalen, maar dan brengen wij € 17,50 per factuur in rekening.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van digitale nieuwsbrieven?

Neem dan contact met ons. Wij demonstreren graag eerdere projecten die wij succesvol hebben geïmplementeerd.